Как Деми Мур отслабва и над 40

Деми Мур е сред актрисите в Холивуд, която винаги се е славила с перфектното си тяло.Звездата е известна с това, че тренира във фитнеса всеки ден. Диетата на актрисата пък съдържа повече въглехидрати и почти нула мазнини.
Хранителният режим може да се спазва най- дълго 20 дни, а най- кратко – 3. Трябва да приемате поне по 2 литра вода и зелен чай дневно.

Закуска: След като станете, трябва да изпиете чаша вода. Правите си сок от прясно изцедени цитрусови плодове, например грейпфрут и портокал. В останалите дни може да изяждате по един плод по ваш избор.

Обяд: Пригответе си зелена салата и я полейте с изцеден лимонов сок. В останалите дни може да си направите задушени или варени зеленчуци.dieta55

Следобедна закуска: Ако доста огладнеете, може да заситите глада с няколко плода по ваш избор.

Вечеря: Принципно вечеря няма. Може да се подкрепите с чай, малко мед и лимон. Ако си легнете, но още ви мъчи глада, изяжте една ябълка.
В хранителният режим на Деми Мур влиза и салата от портокал и лук. Нарежете плода на парченца, а лука, нарязан на кръгчета, отгоре. Добавете маслини, черен пипер, сол и зехтин.

Освен че е известна с ударните си диети, Деми Мур успешно се бори и с целулита. Актрисата се подложи на екстремна 2- седмична диета само от 100 грама ориз и плодове, както и много течности.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване