Диетата на Карл Лагерфелд

диетаПреди време Лагерфелд тотално промени фигурата си. Ако се чудите как е постигнал това – отговорът  е чрез 3 D диета. Спазвал я е около година и успява да отслабне с 42 килограма. Основава се на приема на белтъчини, но пък са забранени червените меса и протеините.

Наблягайте предимно на рибата и морските дарове. Понякога може да си позволите и пилешки гърди. Те задължително трябва да са печени без кожата на скара. С помощта на 3D диетата нормалните европейци се променят до неузнаваемост и заприличват на ескимоси. Карл се хранел предимно със задушени зеленчуци, рибни продукти, приемал протеинови шейкове. Хубаво е, че протеини на прах могат да се намерят в почти всички аптеки, че дори и в други магазини. Приемал и други синтетични витамини ( под формата на хапчета ). Те също се намират лесно. Тези, които са по – качествени са и по – скъпи, но пък с малко количество от тях можете да задоволите всички нужди, които има организма.

Диетата е разделена на три степени:

В началото приетите храни за деня трябва да се равняват най – много на 800 калории. Изисква се голяма самодисциплина, тъй като това си е почти нищо.

През втория етап се увеличават на 1200.

В последния пък стигат до 1600 калории. Желателно е от толкова калории да се състои обичайното ви меню, за да запазитедиета новата си фигура за постоянно.

Примерно меню:

Закуска: пълнозърнест хляб – една филийка, лъжица извара с малко диетична сол, лук, червен пипер, бял пипер.

Втора закуска: една ябълка или грейпфрут, кафе без захар, чаша кисело мляко с ниско съдържание на мазнини.

Обяд: парче риба, опечено на скара, овкусено с лимонов сок и други подправки – чесън, магданоз, копър, диетична сол. Голяма салата.

Вечеря: варени картофи, рибно филе. Позволено е и малко червено вино – най – много една чаша. Това е така, защото червеното вино не е много калорично и лесно разгражда холестерола в организма.

КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване