Диетата за отслабване на Шер!

ШерРеши ли да отслабне поп певицата Шер изключва без колебание храните , които по принцип похапва. За да отслабне тя изключва от менюто си солта, захарта, тестените храни, алкохола.Шер споделя, че не яде шоколад, никакви ядки, авокадо, които всъщност много обича. Ограничава се да приема само по 25 грама най – много мазнина, месо пък яде по четири пъти на ден.
Сутрин закусва черно кафе с плодове, на обяд яде сварени яйца и зеле, понякога и по една чаша сок от домати. За вечеря пък си вари риба, нарязва си към 200 грама зеле, и за финал хапва някакъв плод. Това важи за първия ден.
Втория за закуска си взема две бисквитки и черно кафе или пък чаша мляко. Обядът се състои от зеленчуци, а вечерята – айран, и ориз, в който може да добавите зеленчуци.
През третия ден закусвайте само с кафе. Обядът се състои от сурово яйце с три моркова – добре сварени. Вечеряите с мюсли и два плода от даден вид.
отслабванеНа следващия ден казва певицата, че се пие само кафе, а после мляко с една ябълка.Обядва салата, в която има магданоз, ябълки и ряпа. За вечеря 200 грама месо – желателно е говеждо, и зеленчуци – натурални, но не преработени.
Петия ден закуската се състои от два моркова поръсени с лимонов сок. Обяд – риба и доматен сок. Вечеря: зелева салата със зехтин.
Последните дни сутринта се пие само кафе или чай. В състава на обяда влизат около 200 грама месо – пилешко или риба, зеленчуци и плод по избор. За вечеря си вари две яйца и си прави салата от зеленчуци по избор.
Попдивата се хвали, че благдарение на тази диета отслабва с 10 килограма само за месец.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване