Диетата Анистън: да станем стройни като Дженифър Анистън

f640e298c805Известната холивудска актриса Дженифър Анистън не е измисляла никаква диета, но една от системите за загуба на тегло е станала изключително популярна с името на най-красивата героиня от сериала „Приятели“.

Любувайки се на  елегантната Дженифър, много жени по целия свят се опитват да отслабнат с помощта на процедурата, популярна като „диетата Анистън“. Точният автор на диетата не е известен. Тази диета стана популярна в момента, когато журналистите публикуваха системата за отслабване, която позволява на Дженифър Анистън да поддържа съблазнителната си стройна и младежка фигура, въпреки възрастта си, личните драми и тежките снимки, както и естествената тенденция, с годините човек да наддава на тегло. И така се ражда „Диетата на Анистън“. Според  актрисата, интересен факт е, че диетата не само помага да регулирате вашето тегло, но и значително намалява времето за сън.

Image_1686236_126Диетата на Анистън: За какво става дума?

 Пълно и строго отхвърляне на всички продукти от брашно, захар и бял ориз. Диетата се основава на следните продукти: риба, пиле, яйчен белтък, млечни продукти (естествено, с ниско съдържание на мазнини). В допълнение, можете спокойно да ядете ястия от пълнозърнесто брашно и зеленчуци без скорбяла. Ако тези правила се спазват по всяко време и не си позволявате награди, под формата на сладки, бисквитки или парчета торта за рождения ден на приятел, за месец  диетата ще ви позволи да свалите 4 до 5 излишни килограми.

Особености на Диетата на Анистън

Както вече споменахме, основната характеристика на тази диета е да се избегнат белите храни, които са с високо съдържание на прости ( или с други думи – бързи) въглехидрати. В действителност, това не е просто спиране на тези продукти, а по-скоро – на заместване с някои по-здравословни продукти. Например, белият ориз се заменя с кафяв или див. По същия начин, вместо обичайните тестени изделия, трябва да се яде елда или вместо юфка, направена с бяло брашно – пълнозърнести зърнени култури и хляб . Картофите могат да бъдат заменени от сладък картоф ( сладкия  картоф почти не съдържа нишесте).

do-liquid-cleansing-diet-800X800

В основата на Диетата на Анистън са протеиновите храни: постно месо, риба и други морски храни, нискомаслено сирене и зеленчуци. И ако се допълни диетата с несложни физически упражнения, ефектът от нея ще бъде двоен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване