Виж 5-те най-популярни диети сред холивудските звезди:

Никол КидманЯсно е, че звездите на Холивуд отдавна са открили формулите за слабо и стройно тяло. По света съществуват стотици хранителни режими и диети, към които звездите се придържат стриктно. Публикуваме най-популярните 5 от тях. Предлагаме ви възможността да си изберете една и с нейна помощ да отслабнете и влезете във форма това лято.

1. Диетата „5-фактора“
Какво представлява диетата „5 фактора“: Диетата е дело на звездния фитнес инструктур Харли Пастернак. Числото „5″ идва от броя на хранителните елементи, необходими за всяко хранене – белтъчини, сложни въглехидрати, фибри, мазнини и вода. Феновете на диетата „5 фактора“ се хранят 5 пъти дневно с рецепти, които съдържат само тези пет съставки. И само веднъж в седмицата си позволяват да консумират всичко, каквото им е на сърце.
Диетата „5-фактора“ се спазва стриктно от светски знаменитости като Алиша Кийс, Лейди Гага, Меган Фокс, Кейт Бекинсейл, Кейти Пери и Аманда Сейфрид.

2. Гурме диета
Гурме храните от тази диета се носят директно в дома ви, сготвени от диетолог-готвач. Те са толкова вкусни, че най-вероятно изобщо няма да разберете, че сте на диета. Ястията Гурме се приготвят индивидуално, според целите ви за отслабване, според това доколко често извършвате физически упражнения, и не на последно място – според вкуса ви. Лейди ГагаДиетата Гурме включва и безглутенови и вегетариански храни.
Фенове на диетата са Пола Абдул и София Вергара.

3. Диета „Зоната“
Каква е тя: Диета „Зоната“ е дело на учения д-р Бари Сиърс. Тя включва: 40 процента от дневния прием на калории да бъде от въглехидрати, 30% от протеини и 30% от мазнини. Според автора на тази диета правилното балансиране на количествата аминокиселини и въглехидрати поставя контрол върху апетита, като по този начин се избягва преяждането, което води до напълняване. Феновете на диета „Зоната“ хапват по три пъти дневно с две междинни закуски.
ВИП персоните, които спазват тази диета са Дженифър Анистън, Деми Мур и Сандра Бълок.

4. Фреш диета
Каква е тя: Холивудските знаменитости са обсебени от тази диета, чиято същност е да пиеш 6 плодови фреша на ден (общо съдържание на калории – 1200 калории). Тази прочистваща организма диета е създадена на основата на свежите плодови и зеленчукови. По време на тази диета не се консумира никаква друга храна. По време на фреш диетата е забранен приема на алкохолни и кофеинови напитки.
Соковете могат да бъдат от зеле, спанак, целина, краставици и т.н.
Видни фенове на тази диета са Никол Ричи, Руни Мара, Зоуи Дешанел и Гуен Стефани.

5. Диетата „Саут бийч“

Каква е тя: Според авторите на„Саут бийч“ това е диета за любов. Разделена е на три фази като първите две са най-строги. Саут бийч премахва чувството за глад, топи излишните мазнини и укрепва здравето. Това една от малкото диети, при които не се броят калории и не се мерят порциони. Но избралите да отслабват с този хранителен режим трябва да се сбогуват за две седмици с хляба, ориза, картофите, тестените изделия и плодовете. Принципът на действие на диетата „Саут бийч“ е сравнително елементарен – „лошите въглехидрати“ и „лошите мазнини“ се заместват с „добри въглехидрати“ и „добри мазнини“.

Видни фенове на тази диета са Ким Катрал, Никол Кидман, Опра Уинфри, и Ева Мендес.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване