Отслабване на ТОП модел

Как отслабват моделите преди ревю и фотосесия

Миранда КерРаботата на професионалните модели е да изглеждат добре. Освен вродените заложби обаче се изискват и непрекъснати усилия за поддържане на форма, въпреки че в очите на околния свят животът им е прилича на розова картинка. Още повече, че големите агенции искат да разполагат с привлекателни и добре оформени тела които да те предизвикат да купиш, а не да правят дрехата като провесена на закачалка.

Ето как го правят някои от световните модели като Миранда Кер и Адриана Лима.

Миранда Кер

Красивата австралийка все още е еталон за красота, въпреки че преживя щастливо раждане. След като се сдоби с първата си рожба тя на няколко пъти разкри, че нейната тайна рецепта за отслабване се състои от спорт, вода и кокосово масло. Последното приема когато я стегне шапката за сладко и го използва в салатите вместо традиционното олио.

Адриана Лима

Огнената бразилка е доста по – словоохотлива от своята колежка. Споделя, че преди ревю или фотосесия се подлага на зверски режим за отслабване, а тренировките са на път да задминат дори и тези на Силвестър Сталоун от „Роки 3”.

„Преди събитие се стягам на пределна степен. Упражненията продължават поне по два часа дневно, понякога правя и двуразови тренировки. Комбинирам кардио с тежести и така поддържам мускулатурата в тонус. През останалото време хапвам по малко плодове и зеленчуци, поне един път в деня червено месо”, разкрива Адриана Лима.

Звездата на „Виктория сикретс” допълва, че девет дни преди времето за ревюто преминава само на течна храна, не си позволява абсолютно нищо твърдо. В деня преди самото шоу дори спира да пие течности, за да накара тялото си да „пресъхне” и свали още някой друг килограм.

Адриана Лима

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване