Известни последователки на суровоядството

guinet-poltrou-1

Суровоядството е сред най- модерните начини на хранене в Холивуд. Известните използват тази диета не само за да отслабнат, но и да се пречистват от токсините. В този начин на хранене храната не се подлага на топлинна обработка или съвсем малко, набляга се най- вече на плодове и зеленчуци. Така според суровоядците, не се губят витамините и минералите по време на готвене. Яде се много също прясно и кисело мляко.

Сред известните последователки на суровоядството са Гуинет Полтроу, Деми Мур, Натали Портман, Ума Търман и др.

Звездните суровоядки самоотвержено защитават режима си на хранене, като изтъкват, че не е само метод за отслабване, но и облекчава симптомите при много състояние, например менопауза.

demi-mur

В диетата има обаче малка особеност: позволява се готвенето на някои храни, стига да не се излагат на повече от 40 градуса, колкото да се унищожат бактериите. За хората, които искат да се хранят по този начин, е задължително да го правят под лекарски надзор.

Ето едно примерно суровоядско меню:

Когато станете сутрин, 2 чаши вода.
Закуска: 200 грама сок от моркови и ябълки с лъжичка мед, зелен чай с лимонов сок, 1 цитрусов плод
Обяд: Салата от зеленчуци, овкусена с лимонов сок, 2 чаши вода
Вечеря: Студена крем супа от зеленчуци (2 краставици, ½ кисело мляко, половин скилидка чесън, магданоз, лимонов сок). 300 грама варени зеленчуци, овкусени с лъжичка зехтин, лимонов сок. 2 чаши вода.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване