Съветите за стройна фигура на Ел Макферсън!

Ел Макферсън на 47 години

Ел Макферсън на 47 години

Моделът Ел Макферсън е на четиридесет и седем години, но въпреки възрастта си, тя все още се снима за кориците на различните модни списания. Ето някои от съветите на модела, които ще ни помогнат да сме в перфектна форма на всяка възраст.

Първо, човек трябва да бъде постоянно активен. Красавицата прави всеки ден, в продължение на един час, упражнения и един път месечно диета. И вие можете да си го позволите. Няма значение какво – джогинг, плуване, бързо ходене или каране на ски. Важното е да сте в движение и това да ви носи удоволствие, съветва красавицата.

На второ място, според нея, човек трябва да се притеснява само и единствено за това как се чувства, а не как изглежда външно. Ел Макферсън казва още, че тя се занимава със себеси чисто и просто само за да се чувства здрава и радостна, а не от внимание към външният й вид.

Моделът насърчава всички да се занимават с това, което харесват. Ето, например, тя не е само прекрасна майка на двама сина, но и креативен директор на две успешни фирми. Освен това,   моделът планира да пусне своя собствена линия облекла и разработва специална диета и упражнения за дамите на тази възраст. Тя е и водеща на популярно риалити шоу. Това, с което се занимава в живота Ел Макферсън е нейно хоби, а не начин да се печелят пари или начин за поддържане на красива форми.

elle macphersonКрасавицата съветва  да не се изтощавате с диети и дълги тренировки, за да постигнете „идеалната фигура“. По-добре е да ги замените с нещо, което ви допада. Диетите за нея са прекрасно нещо, но Ел Макферсън също съветва да  обичате възрастта си, не да се травмирате от една цифра. Според модела, най-важното нещо е духът и душата на човека.

И последния съвет на Ел Макферсън е, че всеки може да намери своя ключ за мотивация. Ето, например, ако се чувствате, че губите вдъхновение да се ангажирате с тялото си, само трябва да си зададете един прост въпрос –  как ще се чувствате след упражнението или диетата? Положителният отговор ще послужи като голяма мотивация да се продължи напред, а не да седнете на дивана пред телевизора или да приключите с диетата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , , , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване