Диетата на Мадона

Madonna

Madonna

Мадона много трепетно се отнася към тялото си и затова внимателно подбира това с което се  храни. За нейното меню се грижи специален дипломиран диетолог  и нейната диета е внимателно подбрана за нейното тяло. 

Диетата на Мадона се основава на принципите на японската традиционна кухня. В ежедневието менюто й трябва да включва зеленчуци, плодове, кафяв ориз, супа мисо, сусамови ролца „Нори“, „Сурими“ както и водорасли.
Освен това звездата не консумира месо, мляко, яйца, полуготови храни, кофеин, захар и алкохол.

Един типичен ден на Мадона минава така:
За закуска овесена каша сварена с вода. За обяд й се сервира на масата порция кафяв ориз със зеленчуци. Вечерята на певицата се състои от супа мисо или лек зеленчуков бульон.
За да бъде ефективна диетата, трябва да се придържате към определени правила. Първо, трябва да сядате зад масата само, когато сте гладни. Яденето трябва да бъде сдъвкано добре до 30-40 пъти за всяка хапка.

imagessНа второ място е необходимо да се придържате към определени пропорции в съставяне на всяка порция. 10% трябва да се отдаде на бульона, 30% да са зеленчуци, бобови култури заемат точно 10 %, а останалите 50 % – зърнените храни.
На трето място, трябва да се пие много вода и чай.

Разбира се, всички хранителни продукти трябва да се приготвят собственоръчно. Забравете полуфиналите, както и разходките по кафенета и ресторанти.
След една седмица спазване на тази диета се вижда и първият резултат. Много жени казват, че през това време те могат да загубят до 5 килограма наднормено тегло. Въпреки това, по време на диетата, те не изпитват дискомфорт, слабост или раздразнителност.

madonaПротивопоказания
Като цяло влиянието на тази диета е по-полезно, отколкото вредно. Единственото противопоказание може да бъде непоносимостта Ви към особеностите на отделните съставки или ако сте алергични към рибата и морските продукти.
Повечето жени, които са опитали диетата на Мадона се изказват положително за нея. Така, че защо да не я пробвате и вие?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване