Колко да тренираме, за да отслабнем

trenirovka

Колко да тренираме, за да отслабнем, е един от факторите, които трябва да контролирате, ако искате да отслабнете. Въпреки че зависи до голяма степен от физическите ни дадености и метаболизма, има много общи препоръки, които да са ни от полза. Също така е важно да се храним балансирано.

1. Преди да разгледаме колко трябва да тренираме, трябва да уточним, че е важно да намалим калориите. Ще го постигнем, като намалим приема на храна и увеличим физическата активност.

sport-krasota

2. Трябва да правите поне 45 минути упражнения без прекъсване, за да изгорите мазнини и да започнете да отслабнете. Първо, започнете с упражнения с по- слаба натовареност по 45 минути. По нататък можете да правите по- интензивни упражнения. Но не си поставяйте недостижими цели.

3. След 45- тата минута физическа активност резервите от глюкоген в черния дроб и мускулите започват да намаляват.

4. Трябва да отделите поне 3 дена, за да правите упражнения. Най- добрият вариант е 5 пъти седмично да тренирате, като оставяте само 2 за почивка, но преценете дали можете да се справите с такова темпо. Тялото ви трябва да има достатъчно време, за да си почива.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване