Как да ускорим метаболизма си чрез упражнения

trenior-hrana

Въпреки че не можем да имаме пълен контрол върху скоростта на метаболизма си, можете да му помогнете да стане по- бърз и да изгаряте повече калории чрез спорт.

Аеробните упражнения са най- ефикасната форма за изгаряне на калории. Старайте се седмично да правите по 150 минути, като ходене, каране на колело или плуване.

Можете да постигнете целите си, ако ходите по 30 минути на ден с умерена скорост. Може да го разделите на сесии от по 10 минути, например, първата сутрин, втората в ранния следобед и третата, когато се прибирате.

trenirovka-dupe

Полезни съвети

Използвайте тежести. Вдигането на тежести развива мускулите и изгаря повече калории. Три пъти седмично правете по три сета, като всеки съдържа по 5 упражнения за издръжливост, например, лицеви упори.

Включете интервали

Качете се на статично колело и въртете педалите 30 секунди, възможно най- бързо. Накрая, четири минути бавно. Повторете, докато направите 5 блока. По този начин можете да изгорите до 200 калории само за 2,5 минути.

Последна препоръка: правете тежки упражнения 40 минути. Така тялото ви ще изгаря мазнини с по- висок ритъм почти един цял ден след това.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване