Холивудски тренировки за секси бедра

За холивудските звезди да имаш перфектно тяло е задължително. Най- важната част за тях обаче са бедрата. Усилени тренировки и много спорт са тайната за красивите крака в Холивуд. Ето как някои от най – съвършените бедра се поддържат:

Жизел Бюндхен. Най- скъпоплатеният модел на света работи редовно за бедрата си като съчетава пилатес и йога. Освен това, манекенката признава, че обожава да спортува на открито и да играе плажен волейбол.dieta33

Джесика Алба. Актрисата залага на кардио тренировка, за да поддържа тялото си. Сред упражненията има бягане на пътека, подскоци, коремни преси. Тренировката се съчетава и с някои йога практики. Алба спортува четири дни седмично.

Черил Коул. Певицата тренира у дома на тренажор.

Миранда Кер. Манекенката спазва безглутеновата диета. Освен това, тренира по един час като упражненията са комбинация от йога, пилатес, кардио и бокс.

Чарлийз Терон. Актрисата практикува най- различни спортове. Като малка е оформила тялото си с балет. Обича фигурното парзаляне и скуоша. Предпочита спорта на открито – каране на колело, кану- каяк, разходките.

Бионсе. Певицата тренира с гирички – клекове и подскоци. Всеки ден тича на пътека и прави упражнения с ластик.

Камерън Диас. Актрисата обича екстремните спортове – уиндсърф, сноуборд. Тича редовно и се занимава с йога.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване