Тренировки и отслабване за мъже

фитнес мъжеТова е система, подходяща за всички начинаещи или средно напреднали мъже, които искат да усъвършенстват тялото си или да отслабнат.
Ако искат просто да „постегнат” тялото си достатъчни са от две до най – много четири тренировки в седмицата. Тренировките са предимно за мускулите на краката. Две тренировки най – малко с кардио е минимума, който можете да направите. За по – добри резултати комбинирайте няколко тренировки в залата, и няколко – извън нея. Максимума е три тренировки и едно кардио. Можете да разпределите тренировките си през един ден – например трнировка в понеделник, вторник почивка…. и така цялата седмица.
Ако обаче искате да отслабнете – увеличете спорта и правете тренировките по пет пъти седмично. Тренировките и кардиото трябва да са за всички части на тялото, и поне по четири на брой. Тук също редувайте дните – един с тренировки, и един почивен, но това се отнася само за първите четири дни. Петък, събота и неделя отново наблегнете на подготовката за перфектно тяло.
Ето ви един примерен режим:
Първи ден: загрявка, кардио – 3 мин, и развъртане на ставите. Загряващи серии с тежести, придърпване на вретикален скрипец, затваряне на пек – дек машина, повдигане на ръце встрани и напред, сгъване на тренажор за коремни мускули и т.н. Всяко от тях правете по четири серии по от пет до десет повторения.
Ден две: почивка
Ден три: загрявка, развъртане на стави, избутване на тренажор за гръдни мускули, лицеви опори, раменни преси, къси коремни сгъвания и фитнес за отслабванет.н. Направете отново четири серии с по десет повторения.
Ден четири: почивка
Ден пет: загрявка, съшата каквато и в другите дни. Руско извиване, катерач, страничен планк, преден планк, задна опора, разходка – към 40 минути, и др. Нужни са две три серии с по 30 повторения.
Ден шест: Това е деня, в който трябва да изразходите най – много калории. Продължителността на тренировките зависи от това какво и колко сте яли, и с колко килограма искате да отслабнете. Харесайте си вид дейности и правете колкото можете.
За да можете да направите цялото това нещо проверете дали всичко ви е наред и дали сте в отлично здраве.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване