Най – подходящите упражнения за сваляне на килограми

Аеробната тренировка е най- подходяща, ако искате да отслабвате. На 30- тата минута започвате да горите най- бързо мазнините. Това означава, че тренировката ви трябва да продължи между 60 и 75 минути.
Освен че ще отслабнете по- бързо, чрез аеробните упражнения ще подобрите издръжливостта си, сърдечносъдовата и дихателната система.

Може да изпълнявате и само едно аеробно упражнение, но трябва да го правите достатъчно често, да се натоварвате максимално и, разбира се, да внимавате с храната.dieta72

Ето някои от най- подходящите упражнения, които може да практикувате навън:

1. Тичане. Това е най- подходящото упражнение за топене на калориите. При бягането участват и най- големите мускули, и най- малките. Изразходването на кислород е много високо, което означава, че горите много калории. Вариант на тичането е джогингът. Това е по- бавно бягане. Топенето на мазнините става след 30- тата минута, така че разпределете натоварването, за да издържите поне 45 минути. Ако ви липсва физическа подготовка, не се опитвайте от първия път. Свикнете на натоварването, а след това пробвайте.

2. Гребане. Чрез този спорт развивате мускулите на ръцете, гърба и се сдобивате с хармонично тяло. Ако практикувате за по- малко време с повече натоварване, може да трупате мускули, а ако е с по- голяма продължителност и по- леко – да топите мазнини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване