Как да направим бедрата си идеални с диети и упражнения!

отслабване на бедратаБедрата и ханша са сред най-проблемните и желаните за вталяване зони при повечето жени. Но проблема е, че когато искаме да намалим обиколката на определена част от тялото си, то диетата оказва влияние цялостно. Например спазвайки диета, за да оправим проблема с бедрата, то това се отразява и на гърдите, които губят предишния си вид и увисват.
Как да направим бедрата си по – тънки без да променим нищо друго от себе си?
Ето една примерна диета за това:
За да постигнем желания резултат, трябва напълно да забравите за
маслото, ядките, пърженото, сладкото, семената, млечните продукти. Ограничете също тестените изделия, хляба, ориза, картофите, ориза.
Вместо това може да си позволите да добавите в менюто риба, плодове, постно месо, чай, кафе, допустимо е малко количество алкохол, сок.
Само за една седмица ако се подложите на тази диета, и спазвате нейните правила може да свалите от своето тегло от половин до два килограма.
упражнения за отслабванеКолко дълго ще спазвате тази диета зависи от това колко сантиметра искате да намалите от бедрата си. Разбира се, за по – добри резултати трябва да сте постоянни и изпълнителни. Съчетайте хранителния режим с разнообразни упражнения, предназначени за тази цел.
Такива например са бедрено сгъване, бедрено разгъване, „планински” катерач, бедрено сгъване с швейцарска топка, бент преса, докосване на пръстите на краката без да свивате коленете, жабешка поза, асиметрична главоколянна поза, едностранен наклон напред от колянна опора, клякане, скок върху кутия и т.н. Може да правите упражнения с въже за скачане. Повечето от тях се правят с помощта на фитнес уредите. Има и такива, които са лесни за изпълнение и в домашни условия – скачането с въже, докосване пръстите на краката, кляканията и т.н. Тичането също е много полезно. Правете колкото се можете повече от тях, защото всяка диета, съчетана с подходящите упражнения, е много по – ефективна.

Упражнения за отслабване на бедрата и ханша! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване