Домашен фитнес – ефектно и евтино отслабване!

vyjeСпортът както и активния начин на живот като цяло, са придобили доста голяма популярност и все нови и нови хора се вливат към  армията на онези които спортуват редовно. Въпреки това не всеки човек има време редовно да посещава фитнес залите. За това възпрепятстват, както работата, така и семейни проблеми, а и често човек не може да избяга от личните ангажименти. Спасение от това положение мнозина виждат в  дисковете със специални програми и спортните списания. Освен това вие винаги можете да си направите вълнуваща тренировка и с относително евтината спортна екипировка. Какво точно да си купим от спортния магазин?

Като за начало си купите обръч. Този лек тренажор ви позволява да постигнете красива форма на тялото без значителни физически усилия. Той не взема много място и лесно се побира в един прост и неголям шкаф.

dynamic_health_hoop_w1Няма красива жена, която бди над фигурата си, без въже за скачане в тях. То е компактно и се събира в чекмедже. Има няколко вида въжета за скачане от обикновен коноп, от каучук и от гума. Последното e  най-подходящо за спорт, защото има по-малко тегло и лесно се върти. Упражненията с въже за скачане ще спомогнат да си затегнете задните части и бедрата и да постигнете по-естетични форми на тялото си. Особено ако балансирате упражненията с подходяща диета, резултатите са зашеметяващи.

Нито една фитнес тренировка не е пълна без използването на гири. Дамски гири обикновено са с ниско тегло между 0,5 – 1 кг. Ако просто искате да започнете да тренирате, подберете си някоя по-лека. След това ще можете да  увеличите натоварването и да вземете две гири в едната си ръка (ако не искате да си купите нов чифт тежести). Хубави  гири имат ръбове от неопрен, които да не се подхлъзват във вашите ръце. И тук правилно подбраната диета е препоръчителна.

beauty_hantelnНяма да ви заболи, ако включите в арсенала си от гимнастически уреди и една обикновена тояга или точилка. Просто изглеждащата „пръчка“ ще ви помогне за подобряване на стойката  и направи тялото по-гъвкаво. В допълнение, тоягата ви позволява да правите редовни физическите упражнения правилно, което е важно за процеса на отслабване и диета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване