5 напитки за диетата ни

sok-kosopad

Какво трябва да пием, когато сме на диета? Водата, разбира се, е на първо място. От плодовете и зеленчуците можем да си приготвяме много подходящи напитки за диетата си.

Увеличения прием на плодове и зеленчуци е много важен за отслабването. Не само са здравословни и хранителни, но много от тях имат и пречистващи свойства. От плодовете и зеленчуците можем да си приготвяме шейкове, сокове, коктейли и пр. Освен че хидратират, ни зареждат с полезни вещества.

1. Шейк от морков и краставица. Можем да добавим и малко джинджифил към напитката. Помага за ускоряването на метаболизма. Благоприятства топенето на мазнините. Пийте го като втора закуска и като следобедна закуска.

2. Чай от горски плодове. Чаят е много подходяща напитка, когато сме на диета. Горските плодове са много полезни, защото са богати на антиоксиданти. Ако искате да е студен, може да добавите лед.

cherven-chai-otslabvane

3. Пиня колада. За да приготвите този коктейл, ви трябва ананас. Разбийте го на сок. Добавете му обезмаслено прясно мляко. Поръсете отгоре с кокосови стърготини.

4. Папая, кисело мляко и малини. Папаята е богата на фибри и е много полезна при отслабване.

5. Скрежина от диня и лайм. Напитката е много подходяща за лятото. Има диуретични свойства. Разбийте динята на сок. Добавете сок от изцедения лайм. Добавете лек, ако искате.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване