Три билкови рецепти за отслабване

Свалянето на излишните килограми и оформянето на желаната фигура са пряко свързани с прочистването на тялото от токсините и шлаките. Освен че по този начин засилваме ефекта от диета, това е и изключително здравословно. Ето някои от най- полезните билки за прочистване и отслабване:

Бял равнец – За да има ефект от отварата, трябва да я пиете по три пъти на ден – сутрин, обед и вечер. Чаят се приготвя като една лъжица бял равнец се запари с 200 грама гореща вода за 15 минути.dieta25

Розмарин – усилва метаболизма. Билката подобрява кръвообращението и дейността на отделителната система. Отварата от розмарин се приготвя като 1 лъжица от билката се залива със 150 грама гореща вода и престоява 10 минути. Разпределете си изпиването на чая в рамките на деня. Не е добре да го консумирате преди лягане, защото има възбуждащ ефект.

Зелен овес – изчиства идеално тялото от токсините и вредните вещества. Сред основните причини за затлъстяването е бавната работа на отделителната система. Когато се задръсти от шлаки, се забавя обработката на вредните вещества. Приготвяне на отварата – 1 лъжица зелен овес се залива с 450 грама гореща вода. Запарва се за 20 минути. Това количество се изпива в рамките на деня като се разпределя на три дози.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване