Доказано най – добрата диета за отслабване в света

зелева супа диетаСветовно признатата диета за отслабване включва предимно супа от зеле и някои здравословни, нискокалорични храни. Нейната продължителност е една седмица. Тя е богата на фибри и става популярна още през миналия век. Благодарение на нея може да свалите цели 5 килограма. Основното ястие през цялото това време е зелева супа. Бързото отслабване се дължи на ниската калоричност на зелето. Трябва да знаете, че тази диета е за много малък период от време, защото ни лишава от много важни за нас вещества, а е важно и срокът й да е точно една седмица – за запазване на килограмите до които сме достигнали чрез сваляне на излишните.
Ако към края на диетата, след като сте отслабнали колкото желаете, започнете да се храните както преди ще възвърнете излишните килограми. Затова дори и след нея внимавайте какво ядете, каква е калоричността на храните, които приемате и по колко пъти на ден ви се случва.
Вижте точната диета:
Ден първи включва супа от зеле, плодове колкото и каквито желаете, но без банани. Разрешено ви е да пиете кафе или чай, но без захар.
зелева супаНа втория ден освен супата си изпечете и един картоф с малко масълце. Може да си задушите и зеленчуци.
През третия ден яжте плодове и зеленчуци – но никакви банани или пък картофи.
Четвъртия ден включва банани – най – много 8, и мляко.
Петия ден е по – богат на продукти. В него са разрешени пиле или някакъв друг вид месо в комбинация с домати и отново зелева супа. Задължително изпийте към 7 чаши вода. Ако сте вегетарианци заменете месото с тофу.
Ден шест – пак супа, зеленчуци, риба или говеждо. Все още недейте да си позволявате картофи.
Ден седем – последен – супа, сок но без подсладители, 400 грама ориз – но кафяв и зеленчуци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване