Виж кое е най-полезното месо:

говеждоВ последния си брой едно от най-авторитетните издания в света – списание „Форбс” акцентира върху темата за месото, обяснявайки ползите от неговата консумация. В същия брой диетолози разясняват кой вид месо е най-полезен за човешкия организъм.

Една от най-нужните храни за човешкия организъм, която способства за неговото правилно функциониране е говеждото месо. Според топ диетолозите в Америка, говеждото месо сред най-здравословните и полезни хранителни продукти, изключително богат на витамин В12 и протеини. Освен това говеждото е месото с най-малък процент мазнини.

говеждоЗа да е действително обаче толкова полезно и здравословно за организма, говеждото месо трябва да се добива от екологично чисти ферми. Тоест – животните да са пасли свободно и да не са захранвани с нитрати и зърно. В родните български условия да се намери месо от природосъобразно гледани говеда е меко казано трудно В България немалко хора смятат, че месото е лукс, а говеждото е отдавна забравена храна за много от нас. И по тая причина вкусовете ни се определят от цената, а не от ползите за организма.

ЕТО ЕДНА РЕЦЕПТА С ОСОЛЕНО ГОВЕЖДО МЕСО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване