Закуска за отслабване при хипотиреоидизъм

Хипотиреоидизмът е често срещано заболяване при хората със затлъстяване. Жлезата спира да работи правилно, но има начини да й въздействаме. И закуската е един от тях.

hipotireoidizam

Имате хипотиреоидизъм? Това заболяване се среща при много жени, но можете да му въздействате чрез правилен хранителен режим.

Хранете се правилно, балансирано, с подходящите храни, спазвайте лекарските съвети, използвайте природни рецепти, движете се и закусвайте. Това са основни направления за отслабване при хипотиреоидизъм.

Нека разгледаме по- подробно закуската. Това е времето, когато можем да ускорим метаболизма максимално. Затова трябва да спазваме баланс между храните, но винаги да има протеин. Няма да са ви излишни плодовете и зеленчуците.

kiselo-mlyako-otslabvane

– Не подценявайте сока и шейка по време на закуска. Може да си приготвите сок или шейк от плодове и зеленчуци, най- добре сезонни. Добавете малко от водораслото спирулина, което не само съдържа йод и много минерали, но е богато на протеини и ще активира метаболизма ви от сутринта.

– Малко нетлъсто месо, едно яйце или кисело мляко, за да включите протеини.

– Ако не ядете месо, заместете с бобови култури.

– Не яжте храни от бяло брашно. Трябва да приемете малко въглехидрати, но да не са основното в менюто ви. Винаги да са пълнозърнести.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване