Възможно ли е да отслабваме с половинката си

Мъжете не разбират жените, особено, ако правят диета за отслабване заедно. Не разбират защо те бързо свалят килограми, а жената, макар да яде същото, го постига бавно.

otslabvane-v-dvoika

Мъжете отслабват много по- бързо от жените и това силно притеснява и разочарова дамите. Тялото на жената е създадено, за да възпроизвежда вида, което означава, че е склонна към трупане на мазнини, докато мъжкото тяло е по- подходящо за развиване на мускули.

РАЗЛИЧНИЯ МЕЖДУ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ ПРИ ОТСЛАБВАНЕ

Хормонално различие: основният недостатък при жените е хормоналният дисбаланс.

Жената има хормони, наречени естрогени (които натрупват мазнини), а мъжете имат хормони, наречени тестостерони, които действат обратно на естрогените (топят мазнините)

Щитовидната жлеза отговаря за контрола над метаболизма. Произвежда хормон, наречен Т4 – не е активен, действа натрупващо. Целта е Т4 да се превърне в Т3, който е активен и помага за изгарянето на мазнините. Ако жената има много Т3, бързо изгаря мазнините.

otslabvane-s-polovinka

Според статистиките, 8 жени на 1 мъж имат проблеми с щитовидната жлеза.

Чрез витамини и минерали, като цинк, селен, магнезий, се произвежда ензима, който превръща Т4 в Т3.

Други фактори, които влияят на щитовидната жлеза, е хидратацията. Когато има проблеми с щитовидната жлеза, кожата се изсушава, косата пада, безсъние, депресия, запек, задържане на течности. Хидратирайте тялото си основно с водата.

Доказано е, че мазнините произвеждат естрогени. Това означава, че жените имат два източника на естроген: яйчниците и естрогените.

Ако искате да отслабвате заедно с половинката си, предупредете го за начина на отслабване при жените.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване