Сбогом, шкембенце!

korem-mazninite

Всяка жена иска да има плосък и твърд корем. Но не е никак лесно да го постигнем. Все пак, не е и невъзможно. Как го постигат звездите?

Всяка уважаваща себе си известна жена се стреми да има плосък и твърд корем. За да се постигне така желания релеф на корема, трябва да го стегнем чрез упражнения, както и да постигнем подходящото тегло.

Коремчето ви обаче няма да изчезне, ако просто правите коремни преси. Мускулът се намира под мастен слой, така че ще се очертае, когато се стопи този слой. Това се постига чрез подходящата диета и тренировка, която трябва да е поне 30 минути и 3-4 пъти седмично.

trenirovki-muskuli

Важно е тренировката ви да ви изтощава. Само така можете да стегнете мускулите. Вместо да правите множество безсмислени повторения, увеличете сложността на упражнението. По- бързо, по- ефикасно и по- забавно е.

Работата върху мускулите на корема трябва да се извършва всеки два дни, тъй като мускулите трябва да се възстановят и да нараснат.

Никога не пропускайте разтягането. Важно е да се прави в началото и края на тренировката. Задържайте всяка поза за 20 секунди.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване