Съвети за отслабване – от хора, които вече са успели!

otslabvane-saveti-3

Често полагаме много усилия, за да отслабнем, но те остават напразни. Как да се предпазим от разочарованието? Нека разгледаме какви съвети дават хора в социалните мрежи, които вече са успели да отслабнат:

1 Променете излизанията си

 Кери Бътлър успяла да отслабне с 9 кг за месец, като спряла да се храни по ресторанти. Докато била с излишно тегло, излизала средно по 9 пъти в седмицата и ядяла доста калорична храна.

2 Пропускайте рафтовете със захарни изделия и снаксове в супермаркетите

За Хедър дел Босо правилното решение се оказало именно това. Спряла да си купува такива изделия от супермаркетите, така че, когато й се дояде, да й се налага да ходи специално до магазина.

3 Закусвайте с 300 калории

Бо Хейл разказва: Винаги пропусках закуската. Вече обаче не го правя. Винаги приемам по 300 калории на закуска. По този начин, успяла да свали 30 кг за 1 година!

kalorii-otslabvane

4 Спрете цигарите

Лейла Фати разказва, че спряла цигарите, започнала да спортува и за 3 месеца свалила 16 килограма!

5 Повече зеленчуци

Джанис Модстин разказва, че започнала да включва зеленчуци във всяко хранене. Така се засищала по- бързо и не й се ядяло вече сладко за десерт.

6 Правете йога

Потребителка обяснява, че йогата станала връзката между храната и тялото й. Признава, че практикува по няколко пъти в седмицата, като така контролира много по- добре храненето си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване