Райска ябълка за отслабване

raiska-yabalka-1

Райската ябълка е плод, който наподобява домата. Много е богата на витамини и минерали, а е и много вкусна. Наред сред полезните свойства на плода е и отслабването. Ето как райската ябълка може да ви помогне да свалите излишните килограми:

– Съдържа фибри. Една райска ябълка съдържа 6 грама фибри. Това са 25% от дневната препоръчителна доза. Фибрата помага за правилното функциониране на храносмилателната ви система, за да можете да изхвърлите токсините. Освен това се храносмила бавно и ни помага да се чувстваме сити.

– Правят корема плосък. Ако се чувствате подути, страдате от запек или имате стомашни проблеми, яжте райска ябълка. Известни са с това, че облекчават стомашните проблеми.

raiska-yabalka

– Успокояват глада. Богати са на фибра и пектин, който е вид ензим, който регулира нивата на кръвната захар.

– Богати са на хранителни вещества. За да можем да отслабнем здравословно, е важно да осигурим на тялото си вещества, за да имаме енергия през целия ден. Богати са на манган, витамин С, калций, витамин В6, дори фолиева киселина. Най- хубавото е, че съдържат малко калории, които лесно се изгарят.

– Съдържат много вода. Близо 80%. Това означава, че те са супер хидратиращи. Това е много важно, когато искаме да отслабнем, тъй като метаболизмът ни трябва да действа адекватно.

Разбира се, само един плод няма да ни стопи всички килограми. Той трябва да е включен в подходяща диета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване