Отслабване с японски оризов оцет (курозу)

kurozu

Курозу е японски черен оцет, наричан също и оризов, който се използва много в азиатската кухня. А също и в диетите за отслабване. Приготвя се при ферментация на кафяв ориз. Нека разгледаме какви са свойствата му:

СВОЙСТВА НА ОЦЕТА КУРОЗУ

Това е много популярна подправка в Япония, която ни помага да отслабваме, без да променяме храненето си. Притежава и много други полезни свойства, сред които и понижаване на кръвното налягане. Бори и свободните радикали, отговорни за окисляването на клетките, което причинява появата на карцерогенни тумори.

Курозу притежава също и голяма концентрация на цитрусова киселина, която ни осигурява много енергия. Особено подходяща е за възстановяване след спорт или загуба на сили след заболяване. Когато консумираме черния японски оцет, слюнчените жлези се активират и нормализират храносмилането. Много е полезно да се консумира след обилно хранене.

Черният японски оцет елиминира мазнините, които се намират в кръвообращението, отговорни за образуването на холестерола.

КУРОЗУ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Пиенето на оризов японски оцет е отличен начин за подпомагане на отслабването, като подобрява и други аспекти от здравето ни. Съдържа серия от аминокиселини, които са необходими за по- бързото елиминиране на мазнините, което помага за по- бързото топене на излишните килограми.

След всяко хранене може да приемате по 20 грама от японския оцет. Не е препоръчително да се пие преди хранене, защото може да раздразни стомаха. За да омекотите киселия вкус, може да го смесите с малко мед или някакъв сок по ваш вкус.

За да постигнете желаните резултати, не прекалявайте с джънк фууда и тренирайте редовно.

Ако имате проблеми със стомаха, не приемайте повече от 4 пъти дневно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване