Няколко стъпки за бързо Отслабване на Корема

otslabvane-plodove

Няколко стъпки, за да стопите бързо и качественото мазнините по корема!

1 Кажете „да“ на тропическите плодове.

Плодовете като ананас и папая съдържат храносмилателни ензими. Предпазват от подуване, намаляват натрупването на течности и смилат по- добре мазнините. Да не забравяме, че доброто храносмилане е синоним на добро здраве. Освен това, така поддържаме червата си по- чисти и благоприятстваме топенето на мазнините.

2 Пурпурни плодове и зеленчуци

Чудесни са за здравето и регулирането на теглото ни. Пурпурните плодове съдържат лутеин, ресвератрол, витамин С, фибри, флавоноиди, керцетин и др. Увеличават активността на имунната система. Подобряват храносмилането ни и помагат за пречистването на организма.

Включете задължително в храненето си: грозде, боровинки, патладжани, червено цвекло.

3 „Да“ на мононаситените мазнини

Тези мазнини са много полезни за здравето ни. Те са т.нар. полезни мазнини. Храните, богати на омега киселини, са полезни за метаболизма, а също и за здравето на сърцето и съдовете. Можете да избирате между: орехи, ленено семе, зехтин екстра върджин, сьомга, скумрия.

otslabvane-korem

4 Яжте здравословни фибри

Помагат много за топенето на мазнините. Забавят процеса на храносмилане, засищат ни и елиминират токсините от организма. Моркови, праз, аспержи, овес, ръж и др.

5 Чай от салвия

Салвията е много полезни растение за женското здраве. Облекчава симптомите на менструация или менопауза. Елиминира токсините, бори запека, премахва натрупаните газове в областта на корема.

За да ни помогне за топенето на мазнините, пийте по една чаша всяка сутрин.

6 Ходете по 30 минути всеки ден

Ходенето е много важно упражнение, което трябва да се практикува всеки ден. Освен че подобрява здравето на сърцето, помага на метаболизма ни да работи по- бързо.

7 Правете упражнения за корем за 30 минути

Без движение, няма как да се мине. Освен да стопите мазнините, трябва да стегнете и самата зона. Но не залагайте изцяло на коремни преси. Има много упражнения, които дори са много по- полезни. Опитайте с планк, например.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване