Наистина ли е ефективен лечебният глад?

lecheben-glad

Ефективен ли е лечебният глад при отслабване? Това е бърз и много строг метод за отслабване, особено когато не сте имали успех с диетите за отслабване. При лечебният глад калориите се намаляват до 300, като са предимно в течно състояние.

Лечебният глад обикновено се схваща не само като начин за пречистване на организма, но и за отслабване, особено в случаите с наднормено тегло.

Лечебният глад е алтернатива за отслабване, особено поради здравословен проблем. Когато до момента не сме имали резултати от диетите за отслабване, се насочваме към по- крайната мярка.

Чрез лечебно гладуване можем ефективно да пречистим тялото си от токсините. Но това не означава да спрем да ядем, за да отслабнем.

lecheben-glad-1

Лечебният глад не трябва да се прилага повече от 2 дни. Особено ако приемате единствено течности – сокове, бульони и чай. Не трябва да приемате повече от 250 – 300 калории. Понякога може да се допълни с млечни продукти.

През тези дни трябва да осмислим хранителните си навици. Ако след това отново започнем да се храним нездравословно, няма да има никакъв смисъл.

Ако през дните, в които гладувате, усетите слабост, виене на свят и преумора, прекратете. Трябва да приемате и витамини като добавка, докато се подлагате на лечебен глад.

Най- важното е да не прекалявате с лечебния глад. За да го направите, уверете се, че сте в добро здравословно състояние. Обърнете се към лекар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване