Минус 6 кг за 2 седмици с тази напитка – Виж Тук:

otslabvane-napitka-5

Ако търсите перфектната рецепта, с която да отслабнете бързо, лесно и сигурно, ще ви покажем как да приготвите страхотна напитка, която топи мазнините. Чрез нея можете да свалите до 6 кг за 2 седмици!

Освен че помага за отслабване, тази напитка пречиства идеално дебелото черво от натрупаните токсини. Те обикновено се натрупват именно в тази част на тялото, като могат да причинят редица проблеми. Но чрез нашата рецепта можете да изчистите идеално целия храносмилателен тракт. Също така, напитката регулира метаболизма, сърдечно- съдовите проблеми, запека и пр.

Напитката се приготвя много лесно, а съставките са съвсем достъпни. Те си осигуряват голямо количество фибри, витамини и минерали. Ето и как се приготвя сока:

otslabvane-napitka-6

Съставки
–2 зелени ябълки
–1 лъжица ленено семе
–1 лъжица чия
–половин чаша вода
–1 лъжица мед

Начин на приготвяне:
Измивате добре ябълките и ги разбивате в блендера. Не ги белете. След това, добавяте всички останали съставки, с изключение на семената от чия и разбивате. Накрая добавяте към сместа и чията. Оставяте да престои 5 минути. Накрая, разбърквате с вилица преди да изпиете.

Начин на прием:
Консумира се всяка сутрин на гладно в продължение на 2 седмици.
Бързият ефект от напитката ще ви изненада. Ябълката действа много засищащо и ще предпазва от внезапно огладняване.

Чията и лененото семе са много полезни за храносмилателната система. Пречистват организма и предпазват от сърдечно- съдови заболявания.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване