Лесна Рецепта за Топене на Мазнините – Виж Тук:

otslabvane-gorene-kalorii

Всяка жена мечтае да има плосък корем, но в забързаното ни ежедневие, е доста трудно да се постигне. Трябва да сме дисциплинирани, да водим здравословен начин на живот, да се храним балансирано, да сме физически активни. Но е добре да знаем и подходящото природно средство, което да активизира изгарянето на мазнините, така че по- лесно да постигнем целта си.

Рецептата от дафинов лист и канела е много подходящо допълнение към хранителния ви режим и тренировките. Изчиства от токсините, действа противовъзпалително и подпомага храносмилането. Помага за топенето на мазнините, както и за свалянето на няколко излишни килограма.

Свойства на дафиновия лист

Две от неговите съставки – цинеол и евгенол, улесняват храносмилането, предпазват от киселини, намаляват газовете. Освен това, дафиновият лист има антибактериален и антисептичен ефект, поради което се препоръчва и при бронхит, грип и фарингит.

Полезен и за бъбреците, тъй като има диуретично действие. Не само че помага да изхвърляме токсините, но и намалява наличието на пикочна киселина в организма.

kanela-dafinov-list

Свойства на канелата

Канелата е богата на желязо, калций и фибри. Предпазва от развиването на карцерогенни клетки, от образуване на стомашни язви и помага за лечението на чревни инфекции. Пречиства храносмилателния тракт от бактерии. Ускорява 20 пъти метаболизма на захарта. Понижава нивата й в кръвта. Намалява подуването на корема и образуването на газове.

Как се приготвя отварата от дафинов лист и канела?

-1 литър вода
-2 пръчки канела
-10 листа дафинов лист

Начин на приготвяне:

Сложете всички съставки в тенджера и оставете да се варят пет минути. След като се сварят, свалете от огъня, покрийте и оставете да кисне известно време.

Как да се пие?

Пие се на гладно, максимум два пъти на ден. Ще ви помогне в топенето на мазнините и отслабването.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване