Как се отслабва с плодове

Ако искаме да отслабнем, трябва да знаем кои храни ще са ни полезни, за да го постигнем в дългосрочен план. За да постигнем целта си, трябва да изгаряме повече калории, отколкото приемаме. Включването на плодове в храненето ви, е много здравословно решение.

podarak

Плодовете са богати на хранителни вещества, които не само намаляват риска от хронични заболявания, но и съдържат малко калории, натрий и много фибра. Съставете хранителен план, който да включва повече плодове, за да отслабнете по- лесно.

Как да включим плодовете в храненето си?

Гледайте калориите им. Въпреки че съдържат по- малко калории от други храни, все пак трябва да контролирате приема им. Яжте поне 2- 3 пъти дневно по 250 грама пресен плод.

Яжте плодове на закуска. Добавете боровинки, ягоди или банани към зърнената закуска или овеса. Бананите могат да ви служат като основа за шейкове.

zarnena-hrana

Яжте плодове между храненията. Тези малки закуски между основните хранения поддържат метаболизма активен.

Използвайте плодовете и в други ястия. Например, салати, и пр.

Не забравяйте, че трябва да се храните балансирано. Плодовете не са достатъчни, за да отслабнете. Трябва да се комбинират със зеленчуци, месо, пълнозърнести храни.

Движете се. Режимът за здравословно отслабване съчетава нискокалорична диета и физическа активност. Тренирайте между 3 и 5 пъти седмично. След тренировка, изяждайте по един банан.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване