Как да си направим студен червен чай за отслабване

черен-чай7

Червеният чай има много полезни свойства. Включително ускорява метаболизма и помага за отслабването. Но не трябва да се съхранява дълго време, защото може да изгуби способностите си.

В горещите дни, ако искате да го пиете студен, няма никакъв проблем. Има много варианти да приготвите зеления чай по този начин. Може да му добавите и някои приятни съставки за още по- неповторим вкус.

sok-lyato

Как се приготвя студен червен чай? За да приготвите един литър червен чай, затоплете водата на 85 градуса. Когато е готова, добавете 2 с.л. червен чай или 4 торбички в чайник, кана или касерола. Добавете водата, оставете между 3 и 5 минути да престои, прецедете. Може да изстудите чая с лед или в хладилника.

Променят ли се свойствата на червения чай? Независимо дали е студен или горещ, свойствата на чая си остават едни и същи. Не се препоръчва да го смесвате с грейпфрут. Иначе, може да се добавят други плодове.

Колко време може да стои, след като е приготвен? Свойствата му няма да траят вечно. Изпивате чая в рамките на деня, не повече от това. На следващия ден, направете нова доза. Но не пийте една бутилка в продължение на няколко дни, да речем. Свойствата му намаляват с минаването на часовете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване