Как да се справим с мазнините по корема

Ако вече сте отслабнали, но забелязвате, че паласките по талията си стоят, това се дължи на факта, че тази зона е по- особена. Затруднението от топене на мазнини по корема се дължи на различни фактори, но не е невъзможно да се справите с проблема.

korem-recepti

Топенето на мазнини по корема може да е комбинация от диета с малко калории, въглехидрати и захар, заедно с кардиотренировка.

Не се предавайте пред трудностите. Има различни начини да се отървете от мазнините, които са се натрупали по корема ви. Нека ги разгледаме.

1. Постоянно движение. Мазнината по корема бързо се предава пред редовните тренировки: тичане, плуване, каране на колело. Ако всяка седмица тичате общо по 20 км, мазнините нямат шанс.
2. Прием на калций. Когато имате ниско съдържание на калций, тялото започва да произвежда хормон, който ни кара да трупаме мазнини по корема. Приемайте калция чрез храната.

mlechna-dieta
3. Йога. Жени в периода след менопаузата, които са правили йога в продължение на 16 седмици, значително са намалили мазнините по корема.
4. Органични храни. Старайте се да заменяте рафинираните храни с пълнозърнести и съответните органични еквиваленти. Яжте и достатъчно сурови плодове и зеленчуци.
5. Спете достатъчно през уикенда. Жените, които спят и се събуждат по едно и също време, имат по- малко мазнини. Лошият сън увеличава нивата на кортизол, хормонът на стреса, който също така, ни кара да трупаме мазнини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване