Как да постигнем мечтания плосък корем

otslabvane-9

Правилното хранене и редовните упражнения помагат за отслабването, но не винаги водят до топене на мазнините по корема. Предлагаме ви 3 неща, които действат безотказно в битката с шкембенцето.

Храненето

Обърнете внимание кога се храните и кога ходите до тоалетна. Коремът ви може да не е дебел, а да е подут заради лошо храносмилане. Ако не консумирате достатъчно фибри всеки ден, запекът може да е причината да нямате плосък корем. Освен това, има храни, които образуват повече газове и подуват корема.

Има също така и много храни, които пък помагат за спадането на подутия корем. Ето една лесна рецепта, която може да използвате – сок от ананас и лимон. Необходимите съставки са: парче ананас, сок от 1 лимон, малко мед, половин чаша зелен чай.

korem-hranosmilane

Кога да правим кардио

Включете задължително кардио упражнения в тренировката си. Добре е да редувате по- интензивни упражнения с по- леки. Промените в ритъма правят тренировката още по- ефективна. Изпробвайте и тренировките HIIT, които предлагат интензивни упражнения на интервали. Много са ефективни са топенето на корема.

Кога да тренираме за сила

Упражненията върху конкретна зона са полезни, но не са толкова ефективни, колкото си мислим. Добре е да правим упражнения за цялото тяло, вместо да правим само за корема. Все пак, добре е да редуваме тренировки и упражнения.

Изразходвайте повече, отколкото приемате

Диетата и упражненията трябва да вървят ръка за ръка. Трябва да изразходвате повече калории, отколкото сте приели. Само така ще принудите тялото да топи натрупаните по корема мазнини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване