Как да не напълняваме след 22 часа?

noshtno-hranene

В 22 часа нивата на серотонина рязко спадат и много лесно можем да загубим контрол и да се натъпчем от нерви. Обикновено този час от денонощието е причината за напълняването при много хора. В 22 часа е невъзможно да опитате някой въглехидрат – ще го изядете целия. Хората, на които се случва, знаят колко е трудно да се въздържиш.

Най- важното за отслабването е да сте изнервени и тревожни. Затова, вечеряйте два пъти протеин и салата. Ето още няколко полезни съвета за отслабването, свързани с това време на денонощието:

– Инсулинът ви трябва да е нисък, а серотонинът – висок. Но никога не се доверявайте на силата на волята си след 22 часа.
– Не се притеснявайте, че ще вечеряте два пъти. Трябва последното ви ядене да е два часа преди лягане. Но няма страшно и да хапнете малко преди да си легнете, стига да не са въглехидрати. Най- важното е да ставате посреднощ, за да ядете. От това се напълнява 12 пъти повече, води до депресия и диабет.

hrana-nosht

Препоръки за следващия ден:

– Никога не тренирайте на гладно, защото така само забавяте метаболизма.
– Ако по време на вечеряте сте много гладни, означава, че сутрешната ви закуска не е съдържала достатъчно протеини. На следващия ден трябва да ядете повече.
– Сутрешната закуска трябва да се състои 60 минути след като сте станали, за да подейства. Ако изчакате 2- 3 часа ефектът, полезен за отслабването, намалява. Дори да не сте гладни, пак трябва да закусите. Ако следобеда сте гладни, значи закуската ви е съдържала малко протеини.
– Ако някой следобед ви се дояде пица, запазете парчето за следващата сутрин. На закуска може да ядете любимия си въглехидрат, за да не ви се дояде следобеда.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване