Активирайте метаболизма си с тези 5 стъпки

metabolizam-bazisen

Съвременният начин на живот е сред основните причини за проблемите с килограмите. Заседналият начин на живот и бързото хранене са двата основни фактора, които причиняват глобалната криза с теглото. Тези два фактора обикновено водят до забавяне на метаболизма, а така много лесно и бързо се казват излишните килограми.

Ако искате да ускорите метаболизма си и да отслабнете, ето няколко полезни неща, които да направите:

Вдигане на тежести

Помага да развием определени групи мускули по тялото си. Включете в тренировката си задължително упражнения с гирички. Така активирате още повече метаболизма си и активирате мускулите. Така няма как да трупате мазнини. Важно е освен да тренирате и да се грижите за храненето си. Помнете, че между тренировките трябва да оставяте достатъчно време на мускулите да почиват и да се възстановяват.

trenirovka-15-minuti

Тренировка с висока интензивност

Помага на тялото за топи повече мазнини и ни осигурява достатъчно време за почивка, без да страдаме от крампи и тежки контузии. Когато се ускори, метаболизмът изгаря повече мазнини за много по- кратко време.

Приемайте протеини

Протеините ускоряват метаболизма благодарение на аминокиселините, които изграждат мускулите ни. С колкото повече аминокиселини разполага тялото ни, много по- лесно ще образува мускул вместо мазнина.

Пийте зелен чай

Намалява нивата на инсулина и помага на организма по- лесно да се справя със захарите. Така контролирате инсулина и карате тялото да е по- чувствително към него. Така изгаряте повече мазнини.

Упражнения за издръжливост

С този вид тренировки се развиват повече мускули, които контролират метаболизма. Ще изгаряте по- лесно натрупаните мазнини, поради което ще отслабнете и ще изглеждате по- стегнати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване