7 начина за отслабване без упражнения! Виж Тук:

otslabvane-14

Всеки иска да отслабне хем бързо, хем здравословно. А това се постига най- лесно чрез правене на упражнения. За повечето хора обаче, това е сериозна пречка, което не им позволява за постигнат желания резултат.

Но това не означава, че отслабването става невъзможно. Напротив. Има начини и тактики, които да компенсират ходенето на тренировки.

1. Да не се пропуска хранене
Когато пропускаме хранене, тялото влиза в режим на презапасяване с енергия, която натрупва под формата на мазнини. Така че, пропускането на закуската или вечерята, няма да помогне да отслабнем. Може да се хапне нещо съвсем леко, но не бива да оставаме гладни. Освен това, на следващото хранене няма да успеем да се контролираме и ще си наваксаме, а това означава – преяждане.
2. Ядки
С тях не трябва да се прекалява, но не бива и да се пропускат. Те са идеалната междинна закуска. Богати са на изключително много полезни вещества. Имат свойството да засищат за повече време, тъй като са богати на фибри. Няколко на ден е напълно достатъчно като количество.
3. Повече зеленчуци
Това е добре известен факт. Зеленчуците засищат, зареждат ни с енергия, съдържат полезни витамини и минерали. Важното е да внимаваме с подправянето им и да избягваме калоричните дресинги.
4. Здравословни междинни закуски
Добре е да се правят една или две междинни закуски – преди обед и/или следобедна. Така няма да минават прекалено много часове без да сме яли. Освен това, ще утолим глада.
5. По- малки чинии и прибори
Това е сред триковете, които много специалисти препоръчват. Така ще заблудим мозъка чрез визуална стимулация, че сме яли много повече, отколкото трябва. Също така, е добре да се храним на спокойствие, седнали на маса. И да не си слагаме допълнително.
6. Повече сън
Когато се бодува до малките часове, вероятността да се посегне към нещо много калорично, нараства значително. Умората ни подтиква да си набавим повече калории, а всъщност, това, от което имаме нужда, е сън. Добре е, в стаята, в която спим, да изключваме всички ел. уреди, а телефонът да стои далече от леглото.

7. Хидратация

Пиенето на вода е много важно за цялостното състояние на тялото. Често жаждата ни заблуждава, че ни се яде. Освен това, водата пречиства тялото от токсини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване