7 начина да Отслабнем без диети

otslabvane-korem

Предлагаме ви някои лесни съвети за отслабване, ако не искате да се подлагате на тиранията на диетите.

Някои аспекти от живота ни влияят много повече, отколкото други. Бързия ритъм на живот, кризата, проблемите на работното място и пр., всички те развалят комфорта ни и не ни позволяват да спим добре, както и да си почиваме.

Лошото, че при много хора се отразява и на начина им на хранене. Това предизвиква хранителни разстройства и напълняване. Най- вече това се случва при жените. Жените имат по- силна емоционална връзка с храната.

Най- важното условие, преди да преминем към свалянето на килограми, е да се успокоим. Много от популярните и строги диети по отношение на калориите, предизвикват само отрицателни емоции. Най- важното е първо да си променим хранителните навици, малко по малко, но без да спираме.

С няколко лесни трика за отслабване, можете да водите нормален живот, по- организиран, а в същото време и да отслабвате.

otslabvane-sled-otpuska

КАК ДА ОТСЛАБВАМЕ, БЕЗ ДА СПИРАМЕ ДА СЕ ХРАНИМ

1 Физическа активност

Най- важното нещо, от което трябва да започнем, е да увеличим физическата си активност. Трябва да отделяме всеки ден по 30 минути за упражнения. Не е много време, но ако го правите редовно, ще има голям ефект.

Ако правите упражнения, трябва да внимавате с един аспект. Повечето хора си мислят, че изгарят повече калории при тренировка, отколкото реално се изразходват. Правете упражнения с умерена интензивност.

2 Спете без угризения

Трябва да спите задължително по 8 часа през нощта. За целта, спирайте телевизора и изключвайте компютъра по- рано, тъй като пречат да заспим.

3 Излизайте.

Необходимо е да отделяте време през деня за отдих. Въпреки че нямате много време. Времето за отдих ни позволява да се балансираме и стабилизираме, като намалим стреса. Може да е нещо забавно с приятели или нещо, което обичате да правите, когато сте сами.

4 Забравете да възбуждащите напитки

Забравете или силно ограничете консумацията на възбуждащи напитки: кафе, кола, черен чай.

5 Яжте, но по малко

Спазвайте строг график на хранене. Добре е да се храните по 5 пъти на ден, като храненията трябва да са леки. На всеки 4 часа е добре да ядете нещо. Плодове, чай, кисело мляко и пр.

Гладът е първичен инстинкт, на който е трудно да се удържи. Когато сме гладни, е много лесно да посегнем към забранените храни. Важно е храненията да се планират. Не пропускайте хранене.

6 Дъвчете добре храната

Докато ядете, добре дъвчете всеки залък. Ако се храните с други хора, наблегнете на разговорите.

7 Успокояващи храни – един от най- хитрите трикове за отслабване.

Започнете да консумирате антистрес храни, богати на магнезий, триптофан и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване