6 храни за тънка талия

otslabvane-5

За да успеем да стопим мазнините в областта на корема и да изваем талията, хранителният ни режим трябва да съдържа определени продукти. Ето кои са те:

1. Киви. Съдържа 84 милиграма витамин С, който участва в производството на карнитин – съединение, което транспортира мазнините, за да получаваме енергия, когато тренираме.

2. Соя. Съдържа 7-8 грама протеини в 100 грама. Тялото изразходва най- много калории за храносмилането на протеините, отколкото за въглехидратите и мазнините. Соята е особено ефективна за топенето на мазнините в областта на корема.

3. Киноа. Съдържа есенциалните аминокиселини, необходими за изграждането на мускула и ускоряването на метаболизма. Така че, ако правите редовно упражнения, по- лесно ще изваете корема.

leshta

4. Леща. Богата е на устойчиво нишесте, вид въглехидрат, който помага за изгарянето на мазнините. В изследване на Университета в Колорадо участниците, които приемали храна с 5 грама устойчиво нишесте, изгаряли 23% повече мазнини от онези, които не го консумирали.

5. Кисело мляко. Видовете, които съдържат по- нисък процент мазнини, са с 20% или повече калций. Този минерал забавя производството на кортизол, хормонът, който подпомага натрупването на мазнини в коремната област.

6. Сьомга. Много е богата на омега- 3 мазнини, които са много ефективни в процеса на отслабване. Помагат на тялото да изгаря повече мазнини, отколкото да натрупва.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване