Няколко съвета, за да ставаме сутрин с плосък корем

korem-2

Ако искате коремът ви да изглежда плосък, е по- лесно да го постигнете, отколкото си представяте. Предлагаме ви няколко лесни съвета, които бързо ще доведат до желаните резултати.

Идеята е да включите няколко здравословни навика в ежедневието си, които са достатъчни да постигнат желаната промяна.

1. Забравете за подсладените кисели млека вечер
Киселото мляко е много полезно, но плодовите варианти не са подходящи за вечеря. Те съдържат много добавена захар, която в съчетание с лактозата, го правят трудно за храносмилане. Тази комбинация – от захар и лактоза, причинява подуване на стомаха и дискомфорт. Ако обичате кисело мляко за вечеря, избирайте с ниска масленост и без добавена захар, т.е., натурално.

2. Осем минути упражнения преди сън
По този начин на следващия ден със сигурност ще се будите с плосък корем. А редовното правене на упражнения води до отслабване. Най- подходящото за случая са клековете с гирички: краката се разтварят на ширината на раменете. Сваляте седалището надолу, сякаш ще сядате на стол. Когато стигнете до това положение, вдигате гиричките над главата. След това, връщате обратно до изправено положение. Прави се, докато минат 8 минути. Може да има кратки паузи от 20- 30 секунди.

otslabvane-klek

3. Контрастен душ
Редуването на топла и студена вода преди лягане е изключително полезно. Подобрява кръвообращението, намалява стреса и ви гарантиране сладък и спокоен сън. По този начин се стимулира кафявата мазнина, която започва да изгаря повече калории.

4. Подходяща закуска
Започването на деня с подходяща закуска е изключително важно. Храната трябва да стимулира работата на перисталтиката и да намали подуването. Така ще се чувствате много по- леки.

5. Забравете за някои видове храна
Забравете храната, която съдържа много сол. Започнете да готвите с по- малко сол, тъй като подува и води до задържане на течности.

6. Избягвайте дъвченето на дъвка
Може да ви изглеждат невинни, но изобщо не е така. Дори вариантите без захар. Доказано е, че веществото сорбитол, което се слага в дъвките без захар, забавя храносмилането. Води до подуване и газове. А и дъвченето на дъвка събужда апетита.

7. Избягвайте пълнозърнестите блокчета
Може да ви изглеждат перфектната междинна закуска, полезна за здравето и фигурата, но всъщност изобщо не е така. Съдържат доста съставки, които причиняват подуване. Не забравяйте, че съдържа силно рафинирани продукти, които са калорични.

8. Сокове и шейкове – да, но само ако са домашни
Ако искате да получите желания ефект от тези напитки, най- добре е сами да си ги приготвяте, за да знаете какво съдържат. Може да съдържат съставки като: спанак, семена, бадемово мляко, косово масло, плодове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване