5- те най- добри Плодове за Отслабване

greipfrut

Ако искаме да сме здрави и слаби, трябва да ядем повече плодове. Те съдържат множество полезни за тялото ни вещества. А освен това, ни помагат и в свалянето на излишните килограми.

Ето кои плодова притежават най- комплексните свойства за отслабване:

ГРЕЙПФРУТ

Този цитрус е изключително богат на витамин С. Като всички плодове от този тип, не съдържа мазнини, а калориите са минимални. Грейпфрутът съдържа много вода и фибри и заради това действа силно засищащо. Затова, не пропускате да го включите в диетата си за отслабване. Ако изведнъж огладнеете много, не се колебаете да изядете един грейпфрут.

Освен витамин С, съдържа много фолиева киселина, бетакаротени, антиоксиданти и пр.

АНАНАС

Има силно диуретично действие. Богат е на минерали, сред които: желязо, йод, манган, цинк и магнезий.  Съдържа 85% вода, която ни хидратира и пречиства организма. Ананасът има мощно действие в посока топене на мазнините. Много е полезен за хора с анемия, тъй като улеснява усвояването на желязото. Съдържа много калий, на който се дължи диуретичното му действие. Предпазва ни от подуване на корема.

kivi

КИВИ

Това е най- богатият на витамин С цитрус. Освен това съдържа в големи количества: фибра, витамин Е, фолиева киселина, калий, магнезий и мед. Има силно диуретично действие, антиоксидант е, улеснява храносмилането. Съдържа много вода, витамини и минерали. Почти никакви калории.

ДИНЯ

Има множество полезни свойства. Богата е на антиоксиданти. Съдържа много ликопен, вид каротен, който се трансформира във витамин А в тялото. Освен това, съдържа много витамин С, който е антиоксидант. Динята е богата на фолиева киселина. Плодът помага за изхвърлянето на излишните течности. Също така, намалява холестерола.

ЯБЪЛКА

Помага за пречистването на черния дроб. Намалява холестерола и глюкозата в кръвта. Подобрява паметта. Може да има лек разхлабителен ефект. Съдържа много витамин В12 . Помага за секрецията на стомашни сокове. Ябълките са богати на антиоксиданти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване