4 съвета как да се храним, за да отслабнем

hrana-sled-30

За много хора поддържането на идеално тегло не е никак лесно. Но как го правят тези, които могат да го постигнат? Не се отчайвайте. Можете да поддържате добра форма, като включите няколко лесни навика в диетата си.

1. Хранете се преди хранене. Правете си по една малка закуска през равни интервали между основните хранения. Например, плод, зеленчук, малко кисело мляко и пр.

2. Планирайте храненията си. Правете си седмична листа за пазаруване и планирайте менютата си. Така не само намалявате стреса, но и ще се поддържате в идеална форма. Хората, които спазват определен план на хранене и тренират редовно, могат да свалят два пъти повече от хората, които не планират предварително храненията си.

dieta-meniu

3. Хранете се в не особено голяма чиния. Най- добрият начин да се нахраните е като седнете на маса, сервирате си в чиния, но не много голяма. Загасете телевизора или компютъра, нищо не трябва да ви разсейва.

Полезно е и храната да изглежда добре и да е сервирана добре. Това стимулира храносмилането.

4. Включете зеленчуци във всяко хранене. Зеленчуците са печеливша стратегия за отслабване. Богати са на фибри и ни карат да се чувстваме сити. Осигуряват ни витамини и минерали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване