4 неща, които ще ми помогнат в отслабването

otslabvane-16

Ако сте успели да свалите няколко килограма, но сте попаднали в период на застой, предлагаме ви няколко съвета, които ще ви помогнат отново да започнете да слабеете.

1 Режете храната на малки парчета

Така ще накарате мозъка да мисли, че всъщност порцията е много голяма. Това ще ви помогне да ядете много по- малко. Ако преди обяд или вечеря режете всичко в чинията, ще видите колко по- сити ще се чувствате.

2 Сменете ръката

Този съвет е доста екстравагантен, но според учените, доста смислен. По този начин ще объркате мозъка и няма да се храните по инерция, а наистина ще можете успешно да контролирате храната, която приемате.

Друг вариант е да се опитате да се храните с пръчици.

otslabvane-s-dieti

3 Подредете кухнята си

Фактор, който може да ви подтиква да ядете повече, е разхвърляната кухня. Добре е да не съхранявате сладки изделия вкъщи, както и разни снаксове, за да не ви изкушават.

4 Не си гледайте телефона, нито телевизор, нито компютър, докато се храните

Ако си гледате телефона, докато се храните, не обръщате внимание какво ядете, нито в какво количество. Можете да противодействате като си сложите само веднъж, колкото ви е необходимо и не сипвате допълнително. Но по- добрият вариант е да изчакате да се храните, преди отново да се потънете във фейсбук.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване