С колко килограма можете да отслабнете за четири седмици?

Установяването на определен период за провеждане на диета може да ни мотивира , за да сме дисциплинирани при изпълнение на целите. Четири седмици е достатъчно дълъг период, за да установите здравословни навици , докато се появят резултатите от положените усилия.

kantar

Има много фактори, които влияят , когато трябва да определим с колко килограма можем да отслабнем за период от четири седмици. Комбинирайте здравословни навици с подходящ режим и тренировъчна програма.

Тегло на седмица

Поддържането на отслабване с 450 грама – 1 кг на седмица се приема за здравословно. Така можете да отслабнете с много в дългосрочен план. Обикновено, когато сме отслабнали с екстремни диети, след това бързо се възстановяват свалените килограми. Затова, в срок от четири седмици, препоръчителното тегло е между 2 и 4 кг.

Калории

450 грама телесно тегло се равнява на 3, 500 калории . Така че, за да свалите 450- 500 грама на седмица, трябва да ограничите консумацията си с 500 калории на ден.

5-factorna-dieta

Диета
Премахването на 500 калории от ежедневната консумация е отличен начин за отслабване. Записвайте абсолютно всичко, което ядете и пиете в продължение на няколко дни. Така ще установите колко калории приемате приблизително. Важно е и количеството на порциите.

Поддържайте се сити

Добър начин да не получавате пристъпи на глад е като се храните по 5- 6 пъти дневно. Малки порции от по 200- 400 калории на всеки три- четири часа, ще ви поддържат сити.

Тренировки

Също така, можете да изгаряте част от 500- те калории чрез движение. Упражненията увеличават мускулната маса, така че метаболизмът работи много по- добре.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване