4 начина да избегнем преяждането за Коледа

koleda-trapeza

Започват трудни дни за хората, които са на диета и искат да отслабват. Прекалено много изкушения, които е трудно да пропуснеш…

 За да избегнете страданието, прочетете следните съвети, които поне ще ви помогнат да не изгубите килограмите, които сте свалили преди Коледа.

 1. Мислете за поддържане на теглото, а не за отслабване. Взимате в спокоен период, в който да се наслаждаваме на семейството. Не правете диетата си в източник на напрежение. Идеята да отслабвате през тези дни само ще усложни да продължите след празниците. Не си слагайте големи порции, но си взимайте от всичко. Контролирайте само сладкото. Ако можете да поддържате тренировките си, направете го. Ако ли не, поне отделяйте време за разходки

koleda-napalnyavane

2. Не пропускайте хранения, но не преяждайте. Не трябва да сте изгладнели, когато дойде време за ядене.

3. Опитайте се да избирате калориите, които приемате. Трудно е да го правите в този период. Но може да ядете по- малко сладкиши, да пиете по- малко алкохол.

4. Позволете си някое изкушения. Коледа е и може да се поглезите малко. Може да си позволите една- две глезотийки. През януари ще имате достатъчно време да отслабвате.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване