4 грешки, които ви пречат да имате плосък корем

korem-plosak

Полагате много усилия, за да имате плосък корем. Резултатът обаче няма. Къде грешите?

Ето някои от най- често срещаните грешки, които не ви позволяват да постигнете плосък корем:

1 Правите само коремни преси. Топенето на мазнините по корема може да е малко трудно, особено ако разчитате само на коремните преси. Този тип упражнение не помага да топим мазнините, а прави по- силни мускулите в областта. Ако правите само коремни преси, няма да постигнете плосък корем. Включете в тренировката си и кардио, хранете се здравословно.

korem-uprajneniq

2 Правите винаги едно и също кардио. Ако правите само един вид кардио, не е добре, защото коремът ви ще свикне и няма да постигнете желаните резултати. Ако прекалявате с този тип упражнения, ще намалее способността ви да топите мазнините. Трябва да сменяте упражненията и да сменяте коремните преси, за да предизвикате метаболизма си.

3 Под стрес сте. Стресът влия върху формите на тялото ви. Хората, подложени на стрес, или отслабват много или обратното, много напълняват. За да се справите със стреса, се занимавайте с релаксиращи практики като йога и пилатес.

4 Ядете мазнини, без да си давате сметка. Много често не обръщаме внимание какво ядем и се оказва, че сме хапнали доста неща, които трябва да избягваме, за да отслабнем. Не консумирайте рафинирани храни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване