10 Съвета как да се Храним, за да Топим Мазнините

otslabvane-21

Нека разгледаме ефективните начини за топене на мазнините. Предлагаме ви 6 топ съвета, които ще са ви от голяма полза. Можете да ги следвате всички заедно или само някои от тях.

КАК ДА СЕ ХРАНИМ, ЗА ДА ТОПИМ МАЗНИНИ

1 Не правете строга диета. За да изгаряте мазнини не е необходимо да гладувате, трябва да се храните, но по правилния начин. Храната ви трябва да е богата на полезни вещества и да не съдържа излишни калории. Трябва да поддържа метаболизмът ви активен, така че да не се натрупват мазнини.

2 Избягвайте наситените мазнини. За да отслабнете, трябва постепенно да изключвате приема на вредни мазнини. Наситените мазнини, трас мазнините, се използват за индустриалната обработка на храната. Съдържат се основно с рафинираните храни, полуфабрикатите, тестените и захарни изделия.

Полезните мазнини са омега- 3 и омега- 6. Те са много полезни за метаболизма.

3 Намалете консумацията на въглехидрати. Това важни основно за захарта и бялото брашно, както и продуктите, които се правят от тях. Тези въглехидрати увеличават инсулина в кръвта и причиняват натрупване на мазнини о организма.

Сложните въглехидрати, богати на фибри, леко обработени, помагат да изхвърляме от тялото си мазнините и вредните вещества. Освен това засищат.

5-factorna-dieta

4 Старайте се да консумирате органични продукти. Изследвания, свързани с употребата на пестициди в земеделието, показват, че забавят метаболизма и затрудняват отслабването.

5 Пийте много вода. Важно е тялото ви да е хидратирано. Водата влияе директно върху метаболизма, помага на черния дроб да превръща мазнините в енергия, така че да не се натрупва.

6 Яжте пикантна храна. Ако нямате проблем с лютото, добре е да го включвате в менюто си. Пикантната храна стимулира нервната система и по този начин активира метаболизма.

7 Яжте фибри. Консумацията им увеличава с 25% топенето на мазнините. Основните източници на фибри за плодовете и зеленчуците.

8 Можете да пиете кафе и чай. В умерени количества кофеинът стимулира нервната система, като ускорява метаболизма приблизително със 7%.

9 Яжте храни, богати на желязо. Този минерал докарва до клетките кислорода, които го използват, за да топи мазнините. Съдържа се в морската храна, месото, спанака, бобовите култури, зърнените.

10 Яжте млечни продукти. Трябва да са обезмаслени или с нисък процент масленост. Доставят ни много полезни вещества. Калцият е особено важен, тъй като помага за регулацията на метаболизма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване