Хомеопатия за отслабване

В днешно време всички се стараят да поддържат добро тегло и са уморени от изтощителни строги диети. Затова повечето хора се обръщат към хомеопатията за отслабване – сигурен и лесен начин за сваляне на килограми.

хомеопатия

Има различни причини за напълняване – наследственост, проблеми с метаболизма, токсини, липса на движение, лоши хранителни навици, стресът, напрежението и др. Трябва да имате предвид всички тези фактори, когато търсите кои за причините за напълняването ви.

Хомеопатията помага да отслабнете, като се основава на три централни точки:хомеопатия1

Изхвърлете токсините от тялото и мобилизирайте мастните резерви.

Човекът се разглежда в неговата цялост – тяло и ум

Намалява глада

Има много хомеопатични средства, които освен естествени, са и много полезни за отслабването. Например, зеленият чай – помага за премахването на излишните мазнини, което ускорява отслабването. Ускорява метаболизма като гори повече енергия и я превръща в топлина.

Лечението трябва да продължи приблизително 30 дни. После, за да направите поддържаща диета, може да я подкрепите с различни чайове като зеления или от миши уши.

Най- добрият начин е да комбинирате различни хомеопатични средства за отслабване. Така можете да ускорите резултатите и да избегнете трупането на килограми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване
Един коментар по “Хомеопатия за отслабване
  1. Таня Иванова каза:

    По-елементарна статия не бях чела по темата. Заглавието изобщо не отговаря на съдържанието, а зеленият чай не е хомеопатично лекарство. О, невежество, защо постоянно се проявяваш в интернет с претенции за информативност?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване