Тайната съставка за Отслабване

Има ли вашата диета достатъчно от нея?

Отслабването е лесно, но само на приказки. На теория наистина не е чак толкова трудно да намалиш размера на порциите и да сложиш в чинията само полезни храни, но практиката е доказала, че понякога това е невъзможно.

отслабване и храни

Ако се захванем със социалните мрежи – сами по себе си те са достатъчен демотиватор, който потиква да захвърлиш всяка здравословна диета и да се натъпчеш със сладкиши. Красивите снимки на разните му там захаросани изделия са възбуждащи апетита и ако се вглеждаш в тях повече от позволеното, лесно можеш да загазиш.

Как да се предпазиш от преяждане?

Истината се крие в старата и добре изпитана рецепта. Яжте повече протеин. Ако снабдиш тялото си с достатъчни количества още на закуска, след това през целия ден ще изпитваш по – малко глад и ще работиш по – добре. Твърдението бе доказано от нов експеримент, проведен от Университета в Мисури пред два месеца.

За изследването учените наеха 35 жени в зряла възраст, на които бяха сервирани три различни закуски в продължение на няколко дни. Първата бе само една чаша с вода, след която участничките определено си останаха гладни. Другите две съдържаха по около 300 калории, с равни количества мазнини и фибри. Разликата бе само в количеството протеин – едната с едва 3 грама, а втората с около 40 гр.

Резултатът не бе изненадващ. Жените яли високопротеинова закуска не изпитваха глад чак до следобедните часове и се чувстваха сити, а на другите им припари под лъжичката още в 10: 30 часа.

„Да започнеш деня си с протеин е перфектна идея по няколко направления. Първото което е, белтъчините изискват повече енергия за усвояването им от тялото, тъй като се разграждат доста по – бавно. Освен това протеинът стимулира секрецията на хормона, който предизвиква чувство за засищане. Ако сутринта изядете една сладка кифла, по всяка вероятност още към 10 часа ще се овълчите от глад”, споделя проф. Франклин.

Друго проучване доказа, че протеините ускоряват метаболизма и хората с повишен прием като цяло приемат по – малко калории. Регистрирани са случаи, в които хора губят по 12 килограма за 12 седмици, което е перфектното съотношение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет:
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване