Сваляне на килограми с плода акай бери

акай бериАкай бери е лилав плод, голям колкото череша. Отглежда се в Амазония. Вкусът му е нещо средно между къпини и ядки. При нас не е много разпространен и е непознат за по – голямата част от хората. Той обаче е много ефикасен при отслабването. Здравословен е, защото е богат на фибри, флавоноиди, желязо, витамин А, калций, витамин С, също и на различни киселини – олеинова, аспартанова и глутаминова. Съдържа и антоцианини, които са много полезни за организма и имат противоракови свойства. Ако решите да отслабвате – то той е най – добрия помощник за това нещо, защото е изключително богат на антиоксиданти и е източник на мазнини и протеини. И макар при много голяма част от хранителните продукти нивото на антиоксидантите да е преувеличено тук това съвсем не е така.
Мастните киселини, които акай бери съдържа са сходни по съдържание с мастните киселини на маслините и зехтина. Съдържат мононенаситени мазнини.
Заради всички тези качества, които акай бери притежава съществува много голяма възможност за изгаряне на калории ако разбира се редовно си похапваме от него, и съчетаем това нещо със спорт и редовни упражнения.
акай бери отслабванеНе забравяйте да го включите в диетата си за отслабване и със сигурност ще загубите поне няколко килограма от своето тегло. Този плод намалява апетита, тонизира, повишава енергията. По този начин отслабвате без да губите от своята енергия. В България този плод се предлага и под формата на хапчета ако не го откриете в натурален вид. Различни учени доказват, че ако го приемате редовно активно се бори с наднорменото тегло, пречиства от токсините и помага за отслабването.
Естествено приема на този плод трябва да бъде съчетан с подходящ за вашия организъм хранителен режим, физическа активност, много движение, защото ако само ядете от плода – акай бери, надали ще станат чудеса с фигурата ви.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване